tisdag 7 april 2009

När solen tittar fram mellan vita moln...

Känner ni igen den låten? Idag passade den in!
Idag verkar det som att vädergudarna lyssnat lite på mig och låtit solen skina. Det har varit attans kallt ändå men lite solljus är en humörhöjare :)
Nu har sista gästen Axel gått hem också. Fast han är mer som en inneboende :) Fast först vann jag över honom och Mattias tre gånger i kortspel som en bra avslutning på kvällen!
Innan var även Charlotta här och bjöd på en supergod jordgubbspaj. *MUMS* Hon hade även med lilla valpen "Dosan". Även Magnus var här med sin hund Fiona så det har varit full fart när Ville och Vittras kompisar varit här och lekt. Tur att alla inte hade med sig alla sina hundar då skulle de ha varit 6st plus våra tre (PUH). Tråkigt bara att inte Raja kan vara med och busa, men är man en surkärring så får man vara i sovrummet och titta på!
Dags att sova kanske! Det bästa att nu har jag påsklov så imorgon ska jag ha en välbehövlig sovmorgon :)

God natt allihopa...

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei! vi sang denne sangen du har som overskrift på ungdomsskolen, men jeg finner den ikke på youtube eller google. vet du hva denne sangen heter? kram fra Norge :)

Anonym sa...

Hvis du stadig leder, tror jeg det er "Sommarkanon" af Gunnar Persson. Jeg er selv på udkig, da jeg skal bruge noget kanonmateriale til mine elever :)